Мелина  и Харис венчали су се 2014. године и Имају ћерку Ђину и сина Кана.

Крај брака је изненађење за све јер је модна креаторка о ускоро бившем супругу говорила увек у суперлативу. Чак је признала да је она била та која је правила љубоморне сцене.

- Била сам као прави психопата, а сада ме је срамота што сам га прогањала током прве три године брака. Проверавала сам му телефоне, кредитне картице и постављала трик питања која су њему била смешна, а ја сам мислила да сам много паметна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сада сматрам да је такво понашање понижавајуће за жену, али будући да га три године нисам ухватила у превари, одлучила сам да престанем са таквим поступцима и љубомора је нестала - рекла је Мелина недавно за наш магазин када је истакла да јој је певач велика подршка у сваком сегменту живота.

- Максимална ми је подршка, не гуши ме, већ ме гура кроз живот, помаже ми да будем боља у свему и тиме ме свакодневно осваја - испричала је дизајнерка која је признала да је Хариса питала увек за све.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Док Харија нисам упознала, била сам упућена искључиво на школу, путовања и испите. Волела сам кућна дружења, добре филмове и књиге. Прекретница се догодила са двадесет две године, када сам се удала за њега и родила децу.

Данас живим слободан живот без икаквих забрана, Харија увек питам за све, па чак и да ли могу да изађем, што је њему смешно. Водим живот какав ми је он омогућио и то човек може само да пожели - рекла је креаторка за "Сторy".

БОНУС ВИДЕО: