Глумица Мирјана Карановић годинама слови за једну од најбољих српских глумица. Током богате каријере одиграла је велики број улога, а осим професионалног живота пажњу јавности често је заокупљао и њен приватни живот.

Мирјана се никада није удавала и нема деце. Њен мото је:

Фото: Приватна архива

 

 

- Боље је имати доброг љубавника него лошег мужа.

Глумица се труди да води што здравији начин живота, како би себи обезбедила што дужи и квалитетнији живот. Љубитељ је нудизма, а није реткост и да оде на Аду Бојану како би уживала и опуштала се током топлих летњих дана. 

Иако веома популарна Мирјана се труди да своју интиму задржи за себе, па се не зна много тога о њеном емотивном и приватном животу. Ипак, пре неколико година све је изненадила када је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију са једним мушкарцем.

Фото: Инстаграм принтскрин/mirjanakaranovic

 

 

У питању је био познати глумац из Босне и Херцеговине, Ермин Браво, који је веома омиљен код дама. Двадесет година млађи колега јој прво био у партнер у једној представи, а после јој је постао и емотивни партнер.

Мирјана је причала једном приликом о представи у којој су њих двоје водили љубав на сцени.

- Ради се о вођењу љубави на позорници. На бини је земља, ми без одеће и немамо никакву заштиту од прљавштине, а след догађаја проузрокује наша велика страст. У тако напорној поставци, за глумицу је неопходно да има партнера на кога се може ослонити, и бити потпуно сигурна да ће је придржати кад треба, а да при том не размишља о томе да су без гардеробе. Све је то Ермин изнео тако да нисам имала никаквих проблема, тако је задобио моје поверење. Он је један од најбољих партнера које сам икада имала - рекла је својевремено Мирјана Карановић.

Он је уједно и једини емотивни партнер глумице којег смо имали прилику да видимо у јавности. 

Фото: АТА имагес

 

 

Осим што не воли да свој емотивни живот презентује у јавности, Мирјана се труди да и остатак њене приватности остане ван домашаја медија. Ипак, оно што се зна јесте то да је отац Милоје био војно лице, а мајка Радмила кројачица. Повремено глумица подели неку фотографију с мајком, а многи спекулишу да ли је лепоту наследила од ње или од оца, којег нисмо никад имали прилике да видимо, чак ни на фотографији.

Као девојчица, Мирјана је ишла на часове глуме у Дом пионира и желела је да постане глумица.

БОНУС ВИДЕО: