Glumica Mirjana Karanović godinama slovi za jednu od najboljih srpskih glumica. Tokom bogate karijere odigrala je veliki broj uloga, a osim profesionalnog života pažnju javnosti često je zaokupljao i njen privatni život.

Mirjana se nikada nije udavala i nema dece. NJen moto je:

Foto: Privatna arhiva

 

 

- Bolje je imati dobrog ljubavnika nego lošeg muža.

Glumica se trudi da vodi što zdraviji način života, kako bi sebi obezbedila što duži i kvalitetniji život. LJubitelj je nudizma, a nije retkost i da ode na Adu Bojanu kako bi uživala i opuštala se tokom toplih letnjih dana. 

Iako veoma popularna Mirjana se trudi da svoju intimu zadrži za sebe, pa se ne zna mnogo toga o njenom emotivnom i privatnom životu. Ipak, pre nekoliko godina sve je iznenadila kada je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa jednim muškarcem.

Foto: Instagram printskrin/mirjanakaranovic

 

 

U pitanju je bio poznati glumac iz Bosne i Hercegovine, Ermin Bravo, koji je veoma omiljen kod dama. Dvadeset godina mlađi kolega joj prvo bio u partner u jednoj predstavi, a posle joj je postao i emotivni partner.

Mirjana je pričala jednom prilikom o predstavi u kojoj su njih dvoje vodili ljubav na sceni.

- Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je svojevremeno Mirjana Karanović.

On je ujedno i jedini emotivni partner glumice kojeg smo imali priliku da vidimo u javnosti. 

Foto: ATA images

 

 

Osim što ne voli da svoj emotivni život prezentuje u javnosti, Mirjana se trudi da i ostatak njene privatnosti ostane van domašaja medija. Ipak, ono što se zna jeste to da je otac Miloje bio vojno lice, a majka Radmila krojačica. Povremeno glumica podeli neku fotografiju s majkom, a mnogi spekulišu da li je lepotu nasledila od nje ili od oca, kojeg nismo nikad imali prilike da vidimo, čak ni na fotografiji.

Kao devojčica, Mirjana je išla na časove glume u Dom pionira i želela je da postane glumica.

BONUS VIDEO: