Иако су Александра и Филип одлучили да не остану заједно, он се неће одрећи детета.

Сада је путем мрежа поделио фотографију са ултразвука уз речи: "Расте моја принцеза", а све је било пропраћено песмом Дада Полументе "За тебе увек бићу ту", а Цар се одлучио за рефрен:

Фото: Принтсцреен Инстаграм / филипцар

 

"За тебе увек бићу ту, с краја света ја ћу доћи. Да те покријем у сну, да те загрлим у ноћи".

Цар је овим гестом показао да једва чека своју принцезу и да не може да дочека да она стигне.

Цар је недавно путем Тиктока, где важи за веома активног, први пут проговорио о презимену које ће носити беба, али и имену, које су испрва заједно смишљали.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

- Да ли ће дете носити твоје презиме и да ли ћеш учествовати у давању имена? - гласило је питање.

- Ја мислим да би дете требало да носи моје презиме и да је моје презиме само по себи толико лепо, препознатљиво и посебно. Наравно да ћу инсистирати да дете носи моје презиме. Ако Александра не буде хтела да дете носи моје презиме, нека носи њено, па касније, када дете порасте, нека одлучи чије жели. Евентуално може имати и од маме и од тате - рекао је бивши задругар.

Цар се дотакао и имена за ћеркицу, те је истакао да уколико Александра одлучи нека јој да име и по својој мајци, Споменки.

- Наравно да мислим учествовати у давању имена. Видео сам да је задњи пут Александра рекла да ће она дати име. Пробаћу некако да јој кажем да се заједно договоримо. Било је неколико имена која су се свидела и мени и њој, али волео би да учествујем у давању имена. И ако не будем учествовао, нека је оно живо и здраво. Ако хоће нека да име Споменка, само да је жива и здрава, какво год име јој да небитно - закључио је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".