Наиме, А.Ш. из Сремских Карловаца 23. јануара вратила се посла, дан је био као и сваки други, све док није ушла у собу свог сина и видела га модрог и уплаканог на кревету.

Дечак је, како је испричала, у почетку одбијао да говори, није желео да ражалости своју мајку, али на њено инсистирање испричао јој је хорор кроз који је прошао.

- Он се у уторак враћао са другом из школе када су ти проблематични дечаци почели да их прате. Након тога пришли су мом сину и задали му ударац испод ока, после пар метара напали су и његовог друга - почела је причу А. Ш.

Како тврди, њен син узео је телефон како би снимио малтретирање и имао доказ код себе, међутим када су двојица дечака схватила шта он ради, наводно је добио ударац у потиљак.

- Пресавио се од бола и скоро остао без свести, почели су и да га вређају. Када нам је све испричао одмах смо обавестили и школу и полицију - навела је мајка.

Она је напоменула и да ово није први пут да њен син трпи насиље од истих дечака, те да су је пре пар месеци из школе звали због инцидента.

- Педагог ме је звао да дам изјаву, јер је један од тих дечака напао моје дете и поцепао му панталоне. А ни ту није био крај, већ је наставио да га задиркује и гурка - открила је она.

Ипак ни након свега дечака нису оставили на миру, како А.Ш. тврди, почеле су и језиве претње.

Овај случај, како је и потврђено, пријављен је полицији, а касније је прослеђен и тужилаштву као и центру за социјални рад, међутим, руке су везане јер су у питању маолетници.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: