Naime, A.Š. iz Sremskih Karlovaca 23. januara vratila se posla, dan je bio kao i svaki drugi, sve dok nije ušla u sobu svog sina i videla ga modrog i uplakanog na krevetu.

Dečak je, kako je ispričala, u početku odbijao da govori, nije želeo da ražalosti svoju majku, ali na njeno insistiranje ispričao joj je horor kroz koji je prošao.

- On se u utorak vraćao sa drugom iz škole kada su ti problematični dečaci počeli da ih prate. Nakon toga prišli su mom sinu i zadali mu udarac ispod oka, posle par metara napali su i njegovog druga - počela je priču A. Š.

Kako tvrdi, njen sin uzeo je telefon kako bi snimio maltretiranje i imao dokaz kod sebe, međutim kada su dvojica dečaka shvatila šta on radi, navodno je dobio udarac u potiljak.

- Presavio se od bola i skoro ostao bez svesti, počeli su i da ga vređaju. Kada nam je sve ispričao odmah smo obavestili i školu i policiju - navela je majka.

Ona je napomenula i da ovo nije prvi put da njen sin trpi nasilje od istih dečaka, te da su je pre par meseci iz škole zvali zbog incidenta.

- Pedagog me je zvao da dam izjavu, jer je jedan od tih dečaka napao moje dete i pocepao mu pantalone. A ni tu nije bio kraj, već je nastavio da ga zadirkuje i gurka - otkrila je ona.

Ipak ni nakon svega dečaka nisu ostavili na miru, kako A.Š. tvrdi, počele su i jezive pretnje.

Ovaj slučaj, kako je i potvrđeno, prijavljen je policiji, a kasnije je prosleđen i tužilaštvu kao i centru za socijalni rad, međutim, ruke su vezane jer su u pitanju maoletnici.

(Informer)

BONUS VIDEO: