Луна и Марко Миљковић на свом Јутјуб каналу сада су направили и емисију, а за њу имају и посебан студио.

Марко Миљковић са фановима је поделио каква незгода се десила приликом сређивања поменуте просторије.

- Знате како је данас са мајсторима, зовеш га, он се после 10 дана не појави. Испаљују, а цене као да раде у Швајцарској. И тако сам ја решио да средим овај зид. Купио сам ове коцке у деловима и решио да сам све то излепим. Једну, по једну, и тако сам лепио, још сам купио лепак у спреју - рекао је он.

- Само да нагласим, овде нема прозора, ово је прави бункер - додала је Луна.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/luna_djogani

 

 

- Да, имамо само два отвора за вентилацију, тако нам је лакше да контролишемо светлост. И да наставим... узмем ја онај лепак и кренем полако да прскам, и излепим пола бункера лагано. Кад сам изашао, Луна ме је позвала, Миа је била болесна да одем по њу у вртић. И ја сам хтео да залепим само још две коцке које су остале, па да кренем по Миу. Требало ми је 5-10 минута. Ја кад сам ушао, осетио сам мало да смрди лепак, али нисам знао да је толико загађен. Нисам укључио вентилатор, само сам завршио те две коцке, и то је послење чега се сећам - рекао је он.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам њему јавила да је Мији лоше, звали су ме из вртића, имала је температуру. Ја њему јављам, он каже 'добро одлазим'. Међутим, пролази неко време, њега нема, не јавља се што је чудно за њега. Ја сам код куће са бебом, не могу ништа да урадим. Зову ме из вртића, да ли Марко стиже по Мију, мени већ креће паника, не знам шта се дешава. Позвала сам тату, снашла сам се, он је одвео Мију и ту сам већ почела да лудим. Мислила сам да ме намерно игнорише, али не знам зашто би игнорисао због свог детета. Ја сам звала његовог брата, дошли су сви од мене, Марка нема, а прошло је два сата. Знам да је био доле, куцала сам, лупала, вриштала њега нема. Још кад сам видела да је ауто у гаражи, а њега и даље нема, е ту сам већ почела да мислим да нешто није у реду. Онда је Немања открио да је Марко доле, јер су се прикључио "wифи". Тада смо знали да је доле, али није при свести. Нисмо могли да уђемо јер немамо кључ, па смо звали бравара. После четири сата хаоса, успели смо да уђемо. Сви смо се окупили испред врата, док је бравар отварао, тресли смо се, само смо желели да га нађемо у што бољем издању, да се није повредио. Улазимо унутра, и затичемо Марка на поду. Ја сам... Мени је пола живота отишло. Почели смо да вриштимо, мој тата га полива водом, тата га диже. Углавном добро се завршило - причала је Луна у емисији "Бункер", а недавно је открила и непознате детаље из њиховог односа.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: