Уредница забавног програма РТС-а Оливера Ковачевић деценијама је део јавног живота, међутим, приватност је успевала колико толико да сачува. Због свог наизглед хладног држања добила је надимак "челична лејди".

Фото: АТА имагес

 

 

Када је давала интервјуе, увек се трудила да делује одмерено, помало резервисано. О свом емотивном животу није говорила. Међутим, једном приликом открила је емотивни детаљ из детињства који је свима изазвао осмех на лицу. Говорећи о свом млађем брату, могло се осетити пуно емоција у свакој речи.

 

 

- Он је четири године млађи. Био је вољенији од мене - нашалила се у једном интервјуу.

- Ја сам брата чувала, али сам себи дала слободу и да га кажњавам. Тукла сам га на кварно и уцењивала да не сме да ме цинкари. Волела сам када падне са бицикла... Основна асоцијација на детињство су равница, меланхолија, дођоши. Треперење. У равници увек нешто трепери, лети врућина, зими северац. Детињство сам провела у перманентној борби за основна дечија права, основна људска права. Своје снове сањала сам у бабином прозору... Када сам излазила увече, сукњу сам подизала у минић тек када се удаљим од куће - говорила је Оливера у интервјуу за Сторy.

 

 

Многи су се питали како изгледа тај мушкарац о коме "челична лејди" прича. Једном приликом је на друштвеним мрежама објавила и фотографију чувеног Милета са једне заједничке прославе. Водитељкини фанови су били изненађени тиме колико личе, готово као близанци. Шармантног осмеха, плаве косе и спортске грађе, Миле је одмах запао за око свим дамама које прате Оливерин профил на Инстаграму. 

- Прелепи се.

- Изузетни се обоје.

- Као јаје, јајету.

- Баш личите, дивни сте - само су неки од коментара испод Оливерине објаве.

БОНУС ВИДЕО: