Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević decenijama je deo javnog života, međutim, privatnost je uspevala koliko toliko da sačuva. Zbog svog naizgled hladnog držanja dobila je nadimak "čelična lejdi".

Foto: ATA images

 

 

Kada je davala intervjue, uvek se trudila da deluje odmereno, pomalo rezervisano. O svom emotivnom životu nije govorila. Međutim, jednom prilikom otkrila je emotivni detalj iz detinjstva koji je svima izazvao osmeh na licu. Govoreći o svom mlađem bratu, moglo se osetiti puno emocija u svakoj reči.

 

 

- On je četiri godine mlađi. Bio je voljeniji od mene - našalila se u jednom intervjuu.

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće - govorila je Olivera u intervjuu za Story.

 

 

Mnogi su se pitali kako izgleda taj muškarac o kome "čelična lejdi" priča. Jednom prilikom je na društvenim mrežama objavila i fotografiju čuvenog Mileta sa jedne zajedničke proslave. Voditeljkini fanovi su bili iznenađeni time koliko liče, gotovo kao blizanci. Šarmantnog osmeha, plave kose i sportske građe, Mile je odmah zapao za oko svim damama koje prate Oliverin profil na Instagramu. 

- Prelepi se.

- Izuzetni se oboje.

- Kao jaje, jajetu.

- Baš ličite, divni ste - samo su neki od komentara ispod Oliverine objave.

BONUS VIDEO: