Прича о момцима из криминалног миљеа Петру Марашу и Баћи, које су на великом платну дочарали Милош Биковић и Миодраг Радоњић, ове године требало би да буде коначно завршена.

Фото: Новости

 

Сценарио за трећи по реду дугометражни играни филм, настао по идеји редитеља Милоша Аврамовића, написао је Петар Михајловић.

Редитељ Милош Аврамовић је недавно на свом инстаграм профилу открио и назив трећег дела "Јужни ветар". Зваће се "Јужни ветар 3: Гас гебен", што у преводу са немачког језика значи "дати гас" или жаргонски "иде гас".

Према најавама главног глумца Милоша Биковића, предстојећи филм о Марашу и Баћи ставиће тачку на пројекат "Јужни ветар". 

Фото: Принтсцреен Инстаграм аwрамовскy

 

- Требало би да се заврши. Свака прича треба да има три чина. Мислим да смо ми сада пред почетком трећег чина и завршнице тог пројекта - рекао је недавно Биковић, па додао:

- Мислим да ти јунаци треба да се доведу до те тачке где заслужују да буду после свих својих погрешних избора.

Филм, а потом и истоимена телевизијска серија доживела је огроман успех и стекла огроман број поклоника. Први део филма "Јужни ветар" приказује успон ситних крадљиваца аутомобила у свету криминала, где Мараш постаје главни бос. Наставак "Јужни ветар: Убрзање" обарао је рекорде гледаности у домаћим биоскопима. Другу сезону серије "Јужни ветар" обележиле су стране звезде Вилијам Болдвин и Ерик Робертс, а публика с нестрпљењем очекује трећи део узбудљиве акционе приче.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".