Priča o momcima iz kriminalnog miljea Petru Marašu i Baći, koje su na velikom platnu dočarali Miloš Biković i Miodrag Radonjić, ove godine trebalo bi da bude konačno završena.

Foto: Novosti

 

Scenario za treći po redu dugometražni igrani film, nastao po ideji reditelja Miloša Avramovića, napisao je Petar Mihajlović.

Reditelj Miloš Avramović je nedavno na svom instagram profilu otkrio i naziv trećeg dela "Južni vetar". Zvaće se "Južni vetar 3: Gas geben", što u prevodu sa nemačkog jezika znači "dati gas" ili žargonski "ide gas".

Prema najavama glavnog glumca Miloša Bikovića, predstojeći film o Marašu i Baći staviće tačku na projekat "Južni vetar". 

Foto: Printscreen Instagram awramovsky

 

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković, pa dodao:

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora.

Film, a potom i istoimena televizijska serija doživela je ogroman uspeh i stekla ogroman broj poklonika. Prvi deo filma "Južni vetar" prikazuje uspon sitnih kradljivaca automobila u svetu kriminala, gde Maraš postaje glavni bos. Nastavak "Južni vetar: Ubrzanje" obarao je rekorde gledanosti u domaćim bioskopima. Drugu sezonu serije "Južni vetar" obeležile su strane zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, a publika s nestrpljenjem očekuje treći deo uzbudljive akcione priče.

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".