Ивана се породила у приватној болници, а комшије младог пара откриле су детаље. 

Наиме, они истичу да често виђају баку која не крије радост због унука.

Фото: Инстаграм принтскрин/биковиц

 

- Ивану нисмо видели откада се породила, она је сигурно уз бебу све време док Милоша виђамо како јури - жури на све стране. Ипак, најрадоснија је бака Марија, Милошева мајка која озари читаву улицу када изађе. Честитали смо јој и просто видите да жена лебди од радости. Све су они то заслужили, дивна су породица - каже комшија Раде.

Суседи истичу да је собица за бебу била одавно спремна.

- Стизали су месецима пакети на њихову адресу, собица је одавно била спремна. Ивана је блистала у трудноћи, често смо је виђали саму, али и са Милошем у шетњи. Била је активна трудница. Она је једна природна девојка, која се пристојно понаша и исто тако облачи. Не можете ви на њој видети неке кристале и кич, али ни брендове да “дрече”. Ни Милош није такав, да се хвали материјалним стварима. Његова мајка је остала приземна и љупка жена упркос успеху сина, истиче Дана и додаје:

- Момци из кафића су пре неки дан видели Милоша, па су му честитали. Омиљен је у крају. Он је у души још дете, што је за глумачки позив добро, али ће бити добар отац. То се види.

Фото: АТА имагес

 

Девојке које живе у истом кварту где и Биковић откриле су да му мајка често долази.

- Гледамо га у “Кеш таксију” на вашој телевизији, ту је баш симпатичан, спонтан и шармантан. Чешће га виђа наша другарица откада је добио сина, вероватно је за прво време мало разредио пословни распоред како би био уз Ивану, мајка му долази често.

У оближњој продавници кажу да није долазио откада је постао отац.- Раније је умео да сврати по неке ситнице, али га нисмо видели последњих десетак дана. Срела сам сам га једно вече у маркету мало даље, био је у набавци. Свраћао је и у апотеку поред да купи неке креме, вероватно за бебу, каже ова радница која о Милошу има лепо мишљење.

- Он се успешно пробио на страном тржишту и често смо га виђали са коферима, у одласцима и доласцима. Ивана га је скоро стално пратила. Сада ће вероватно мање када је дете ту, али он је вредан дечко. Васпитан је и културан.

Комшије кажу да је у близини Милошевог стана кафана у којој је славио две вечери рођење сина.

Ало

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".