Ivana se porodila u privatnoj bolnici, a komšije mladog para otkrile su detalje. 

Naime, oni ističu da često viđaju baku koja ne krije radost zbog unuka.

Foto: Instagram printskrin/bikovic

 

- Ivanu nismo videli otkada se porodila, ona je sigurno uz bebu sve vreme dok Miloša viđamo kako juri - žuri na sve strane. Ipak, najradosnija je baka Marija, Miloševa majka koja ozari čitavu ulicu kada izađe. Čestitali smo joj i prosto vidite da žena lebdi od radosti. Sve su oni to zaslužili, divna su porodica - kaže komšija Rade.

Susedi ističu da je sobica za bebu bila odavno spremna.

- Stizali su mesecima paketi na njihovu adresu, sobica je odavno bila spremna. Ivana je blistala u trudnoći, često smo je viđali samu, ali i sa Milošem u šetnji. Bila je aktivna trudnica. Ona je jedna prirodna devojka, koja se pristojno ponaša i isto tako oblači. Ne možete vi na njoj videti neke kristale i kič, ali ni brendove da “dreče”. Ni Miloš nije takav, da se hvali materijalnim stvarima. NJegova majka je ostala prizemna i ljupka žena uprkos uspehu sina, ističe Dana i dodaje:

- Momci iz kafića su pre neki dan videli Miloša, pa su mu čestitali. Omiljen je u kraju. On je u duši još dete, što je za glumački poziv dobro, ali će biti dobar otac. To se vidi.

Foto: ATA images

 

Devojke koje žive u istom kvartu gde i Biković otkrile su da mu majka često dolazi.

- Gledamo ga u “Keš taksiju” na vašoj televiziji, tu je baš simpatičan, spontan i šarmantan. Češće ga viđa naša drugarica otkada je dobio sina, verovatno je za prvo vreme malo razredio poslovni raspored kako bi bio uz Ivanu, majka mu dolazi često.

U obližnjoj prodavnici kažu da nije dolazio otkada je postao otac.- Ranije je umeo da svrati po neke sitnice, ali ga nismo videli poslednjih desetak dana. Srela sam sam ga jedno veče u marketu malo dalje, bio je u nabavci. Svraćao je i u apoteku pored da kupi neke kreme, verovatno za bebu, kaže ova radnica koja o Milošu ima lepo mišljenje.

- On se uspešno probio na stranom tržištu i često smo ga viđali sa koferima, u odlascima i dolascima. Ivana ga je skoro stalno pratila. Sada će verovatno manje kada je dete tu, ali on je vredan dečko. Vaspitan je i kulturan.

Komšije kažu da je u blizini Miloševog stana kafana u kojoj je slavio dve večeri rođenje sina.

Alo

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".