2014. године Бранка је упловила у брак са познатим бизнисменом Браниславом Грујићем, с којим од тада ужива у складном браку и љубави.

Фото: Н. Параушић

 

 

Бранку више немамо прилику да видимо пред објективом камере, јер са супругом ужива у луксузним путовањима и свим чулима ужива у животу. 

Оно што су многи заборавили јесте чињеница да је Бранка пре него што се удала за Бранислава била у браку са нашим познатим кошаркашем, Момчилом Лаврнићем са којим је добила сина Луку.

Фото: В. Данилов, О. Радошевић

 

 

Чак и тада, када је била омиљено ТВ лице Бранка није често о свом приватном животу говорила у јавности. Ипак, оно што се зна јесте то да је Момчило након развода од Бранке упловио у везу са нашом познатом певачицом Аном Станић, с којом је и данас у браку.

Ретки су тренуци када нам Бранка дозволи да завиримо у њен приватни живот, али захваљујући друштвеним мрежама једном приликом смо имали могућност да видимо како Лука данас изгледа. 

Ако је судити према фотографији, Лука је израстао у прелепог момка, а многи кажу да је лепоту наследио на маму, док је висок на тату. 

Фото: Инстаграм принтскрин/brankanevistic

 

 

Било како било, једно је сигурно, Лука је млад, перспективан момак, дечко који се школовао у иностранству и у којег су родитељи улагали много како би постао момак за пример на којег су обоје поносни. 

БОНУС ВИДЕО: