Наиме, Дубравка и Маринков били су у браку од 2007. до 2014. и добили су ћерку Сару. Међутим, мало ко зна ко је био Дубравкин први супруг. Реч о њеном колеги, глумцу Горану Радаковићу.

Он је Мијатовићеву освојио на снимању филма "Три палме за две битанге и рибицу", где су се и упознали.

Фото: В. Данилов

 

 

Дубравка и Горан су и након развода остали у добрим односима, а две године после венчања добили су ћерку Иву. Глумац је у неколико својих интервјуа истицао и како је Дубравка дивна мајка.

- Дуда је добра мајка, исто као што се и ја трудим да будем добар отац. Недавно је добила другу ћерку и обоје сарађујемо око Ивиног васпитања. То је то.

Подсетимо, Дубравка и Маринко дуго су крили своју везу. У новембру су добили ћерку Сару, али седам година након брака донели су одлуку да се разведу.

Фото: фејсбук принтскрин/Dubravka Mijatovic

 

 

Иако је било тешко ставити тачку на такву љубав, Маринко је својевремено изјавио да “када су људи нормални, то не мора да буде трауматично искуство”.

Када је 2015. године сазнао да болује од рака панкреаса, није желео да Дубравки одмах каже, већ је чекао погодан тренутак. Дубравка је била уз њега када му је било најтеже и посећивала га је у болници, а његова смрт 26. марта 2016. године пала јој је веома тешко.

Она је смогла снаге да дође на комеморацију Маринку, а када је пуштен снимак Маринковог извођења песме “Свадбарским сокаком” Здравка Чолића, глумица се сломила, зајецала и покрила лице шакама.

Фото: В. Данилов

 

 

- Никада нисам нешто намеравала, нисам имала план и програм, па чак ни маштања. Допустила сам да добијем оно што ми је намењено, да будем на томе захвална и да прескочим све што нисам била ја у том тренутку. Не верујем у планирање. Што се успеха тиче, морам да признам да не знам његово тачно значење. Заправо, чињеница је да свако у различитим периодима живота успехом сматра нешто друго. За мене је успех углавном био да кроз све те периоде сачувам себе и не заборавим да се радујем животу. Уколико немате себе, подршка не значи много - рекла је Дубравка у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО: