Јована Јеремић која се недавно нашла у центру пажње због новог дечка, а затим и када ју је Жељко Митровић јавно казнио одузимањем половине плате, пре него што је постала водитељка неретко је била у публици у емисији Сање Маринковић "Магазин ИН".

Фото: РТВ Пинк принтскрин

 

 

Тако је и 2010. године била у публици када је једна од гошћа била певачица Јелена Карлеуша.

Сања је с гошћама причала о томе чиме су опседнуте, па је исто питање поставила и девојкама из публике.

"Чиме си све опседнута? Рекла си ми да си идеална за ову емисију, ти си идеална за сваку тему од фрајера преко лепоте...", питала ју је Сања, а Јована јој је тада одговорила - "Волим доста да тренирам, доста тренирам у теретани, фитнес највише. Волим да моја коса увек буде лепа, негована. Два пута недељно идем код фризера".

Фото: РТВ Пинк принтскрин

 

 

На Сањино питање ко то плаћа, Јована је одговорила: "Мој отац! Мој отац има довољно новца за мене јер ја и то заслужујем, што сам одличан студент и успешна млада дама".

Сања јој је поручила да јој само још фали дечко, а Јована је имала питање и за Јелену Карлеушу: "Јелена, ја стварно не могу да верујем да имате тако добре трбушњаке, а да ништа не тренирате, је л' то стварно истина?".

Фото: РТВ Пинк принтскрин

 

 

"То је само кад увучем стомак, кад га пустим то није тако. Када ти 24 сата држиш увучен стомак, ти трбушњаци просто морају да почне да раде", одговорила је Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО: