Новак Ђоковић већ неколико недеља је у Аустралији, где игра прве турнире у сезони. Међу њима је и онај најважнији, гренд слем у Мелбурну, који је освајао највише пута. Али, на трибинама нема главне подршке – супруге и деце.

Због чега Јелена, Стефан и Тара не прате Нолетове мечеве на лицу места? То су још претходних година приметили и медији и јавност. Да ли је проблем само дуг пут до другог краја света?

Фото: Профимедиа

 

 

Логично објашњење било би да њихов живот није исти откако су се у њега уселила деца. Осим тога, Стефан и Тара имају обавезе у школи, па неко мора да буде с њима, код куће.

Такође, Јелена је и на челу Фондације „Новак Ђоковић”, што је позиција која подразумева бројне активности. Кад год бораве у Београду, томе се највише посвећује.

На последњим турнирима, нарочито у Паризу и Лондону, супруга најбољег тенисера света била је главна звезда у публици. Помно се оцењивао и процењивао сваки њен стајлинг, сваки корак, сваки израз лица. Овог пута љубитељима „белог спорта” и медијима није учинила тај плезир.

Фото: Профимедиа

 

 

То је потврдила и на Твитеру (Иксу), једном фан профилу чијег је администратора интересовало да ли ће се појавити на Аустралијан опену, који увелико траје.

„Не”, била је кратка Јелена, али је у објави нанизала емотиконе књига и оловки, што значи да јој школске обавезе, знате већ чије, нису дозволиле да крене на далек пут.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: