Глумичин син Ђорђе Караклајић, постао је тата и тиме је глумица добила нову животу улогу. Тања је јуче отпутовала како би први пут видела своје унуче.

Ђорђе већ годинама живи и ради у Америци, са својом девојком сада и женом Катарином.

Тања је сина Ђорђа добила у браку са славним редитељем Дејаном Караклајицем, са којим има ћерку Лану.

Фото: АТА имагес

 

Бошковићева је једном приликом говорила о жељи да постане бака, а сада јој се то и испунило:

- Уздам се у Бога да ће се то десити. Бићу посвећена бака, али ако ми буду тражили да будем. Нећу бити од оних баба које се натурају својој деци. И нисам им напорна с питањима када ће добити дете. Да бисте били у добрим односима са својом децом и родитељима, не питајте их много (смех) - казала је Тања, док је њен бивши супруг Дејан Караклајић говорио о сину Ђорђу који се у Америци доста мучио како би успео тамо да заснује породицу:

Фото: В. Данилов

 

- Син Ђорђе је завршио политичке науке. Дигао је руке од те приче. Он је рођен у Америци, па је одлучио да тамо настави живот. Одвео је тамо и своју девојку Катарину, која је завршила медицину - рекао је том приликом Дејан, док се његов син у међувремену и оженио поменутом Катарином.

- Живели су доста тешко у Аризони. Он је издржавао породицу док она није добила лиценцу за рад. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Сада живе на Флориди. Тражио је посао више од две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу - додао је режисер.

- Снајка ради као анестезиолог и стално је у ковид болницама. Син ме зове сваког дана, а ја, кад сам био у Америци, само сам писао писма. Телефонирало се само кад неко умре - закључио је отац Дејан.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: