Ацко је својевремено открио многе пикантерије о сарадњи са великим естрадним именима. Признао је и да је било разних ситуација у којима ни сам није одолевао пороцима.

Фото: АТА имагес

 

- Пре десет година пробао сам и дрогу и видео да није лоше. Ови певачи што кажу да нису, сви лажу. Увек сам се трудио да будем умерен, нисам правио ексцесе, а касније сам схватио да тај кокаин ништа не ваља - признао је Ацко, па наставио:

Фото: АТА имагес

 

- Једном сам са Надом Топчагић радио Нову годину у Бечу, она воли да пије, а муж Злаја јој не да. Ми идемо по сали и певамо, а гости само ките. Нада ни не пита, него пије туђе пиће са сваког стола, шта дохвати она искапи. И само виче: "Ајмо, рукице горе, ногице горе". Ма, она мртва пијана, а њен муж Златко љут на мене што сам јој дозволио. Па, као да ја могу да јој браним. А музичари ми све време говоре: "Гледај само да не украде бакшиш", пошто је она то стално радила. Тада је само Нада циркала, а сада су певачице горе од певача. Био сам недавно код Катарине Грујић на слави, она је сљуштила флашу за пола сата - наводи Ацко Незировић.

Што се тиче бакшиша, који се у то време само сливао у његове џепове, Ацко је открио и кога од колега (у то време) сматра "најнепоштенијим", а кога "најиздржљивијим".

Фото: АТА имагес

 

- Мање је оних поштених, ових што краду има колико хоћеш. Мирко Кодић био је најпознатији по крађи бакшиша, знао је да га мазне да нико не примети. Ђани је измислио крађу бакшиша, он је силне паре узео, јер ништа не дели. Нас двојица умели смо да заспимо за столом на свадбама, Ђани је ненормално издржљив. Тај може три дана без престанка да једе, пије и вуче црте. То је једна позитивна будала и много добар лик. Луд је као струја - тврди Ацко Незировић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".