Acko je svojevremeno otkrio mnoge pikanterije o saradnji sa velikim estradnim imenima. Priznao je i da je bilo raznih situacija u kojima ni sam nije odolevao porocima.

Foto: ATA images

 

- Pre deset godina probao sam i drogu i video da nije loše. Ovi pevači što kažu da nisu, svi lažu. Uvek sam se trudio da budem umeren, nisam pravio ekscese, a kasnije sam shvatio da taj kokain ništa ne valja - priznao je Acko, pa nastavio:

Foto: ATA images

 

- Jednom sam sa Nadom Topčagić radio Novu godinu u Beču, ona voli da pije, a muž Zlaja joj ne da. Mi idemo po sali i pevamo, a gosti samo kite. Nada ni ne pita, nego pije tuđe piće sa svakog stola, šta dohvati ona iskapi. I samo viče: "Ajmo, rukice gore, nogice gore". Ma, ona mrtva pijana, a njen muž Zlatko ljut na mene što sam joj dozvolio. Pa, kao da ja mogu da joj branim. A muzičari mi sve vreme govore: "Gledaj samo da ne ukrade bakšiš", pošto je ona to stalno radila. Tada je samo Nada cirkala, a sada su pevačice gore od pevača. Bio sam nedavno kod Katarine Grujić na slavi, ona je sljuštila flašu za pola sata - navodi Acko Nezirović.

Što se tiče bakšiša, koji se u to vreme samo slivao u njegove džepove, Acko je otkrio i koga od kolega (u to vreme) smatra "najnepoštenijim", a koga "najizdržljivijim".

Foto: ATA images

 

- Manje je onih poštenih, ovih što kradu ima koliko hoćeš. Mirko Kodić bio je najpoznatiji po krađi bakšiša, znao je da ga mazne da niko ne primeti. Đani je izmislio krađu bakšiša, on je silne pare uzeo, jer ništa ne deli. Nas dvojica umeli smo da zaspimo za stolom na svadbama, Đani je nenormalno izdržljiv. Taj može tri dana bez prestanka da jede, pije i vuče crte. To je jedna pozitivna budala i mnogo dobar lik. Lud je kao struja - tvrdi Acko Nezirović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".