Дуго очекивани филм "Недеља" о Џеју Рамадановском има вечерас своју београдску премијеру, а два дана касније, 18. јануара, иде у редовну биоскопску дистрибуцију.

На црвеном тепиху су се поред Џејевих ћерки, Марије и Ане Рамадановски, певачице Мине Костић и певача Адила, појавиле и Цеца и Анастасија Ражнатовић.

Цеца и Анастасија су упариле аутфите, те су се обе појавиле у оделима.

Фото: Д.Цакић

 

Певачица је открила и по чему ће памтити колегу и великог пријатеља Џеја Рамадановског:

- Радујем се што се све ово десило. Очекујем да ће бити јако емотивно. Џејева животна прича је баш таква – јако емотивна. Њега памтим само по најлепшем. Не плачем за њим, немам због чега јер знам да је међу анђелима, Били смо веома блиски пријатељи, а нас везују најлеше могуће успомене – других није било. Када причамо о тим временима, крајем осамдесети сам започињала каријеру, а Београд је тада био изузетно миран град. Сећам се да смо до касно остајали у студију, да снимамо, а онда сам са татом пешке пролазила улицама. Изузетно сигуран и миран град, што данас богами не бих смела, рекла је Цеца.

Целу изјаву певачице Цеце Ражнатовић погледајте у видеу испод:

Слике са премијере можете погледати у галерији испод: 

Подсетимо, филм "Недеља" приказује живот Џеја Рамадановског, његових блиских пријатеља, али и дух Дорћола седамдесетих и осамдесетих година прошлог века.