Dugo očekivani film "Nedelja" o DŽeju Ramadanovskom ima večeras svoju beogradsku premijeru, a dva dana kasnije, 18. januara, ide u redovnu bioskopsku distribuciju.

Na crvenom tepihu su se pored DŽejevih ćerki, Marije i Ane Ramadanovski, pevačice Mine Kostić i pevača Adila, pojavile i Ceca i Anastasija Ražnatović.

Ceca i Anastasija su uparile autfite, te su se obe pojavile u odelima.

Foto: D.Cakić

 

Pevačica je otkrila i po čemu će pamtiti kolegu i velikog prijatelja DŽeja Ramadanovskog:

- Radujem se što se sve ovo desilo. Očekujem da će biti jako emotivno. DŽejeva životna priča je baš takva – jako emotivna. NJega pamtim samo po najlepšem. Ne plačem za njim, nemam zbog čega jer znam da je među anđelima, Bili smo veoma bliski prijatelji, a nas vezuju najleše moguće uspomene – drugih nije bilo. Kada pričamo o tim vremenima, krajem osamdeseti sam započinjala karijeru, a Beograd je tada bio izuzetno miran grad. Sećam se da smo do kasno ostajali u studiju, da snimamo, a onda sam sa tatom peške prolazila ulicama. Izuzetno siguran i miran grad, što danas bogami ne bih smela, rekla je Ceca.

Celu izjavu pevačice Cece Ražnatović pogledajte u videu ispod:

Slike sa premijere možete pogledati u galeriji ispod: 

Podsetimo, film "Nedelja" prikazuje život DŽeja Ramadanovskog, njegovih bliskih prijatelja, ali i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.