Поводом шест година од убиства Оливера Ивановића данас су се на Косову одржао помен, као и у Београду, у храму Светог Саве.

Изјаву за медије јутрос је дала и Оливерова удовица.

Фото: Принтсцреен Косово онлине

 

"Истрага тапка у месту, можда чак и не тапка у месту, него се, како време одмиче, враћа уназад. Сматрала сам оног дана када је Оливер убијен да ћемо за сат, дан или евентуално месец да дођемо до имена Оливерових убица. Међутим, време ме је демантовало и шест година након тога ми имамо једну оптужницу која је траљава, која се мења неколико пута, три, четири пута је измењена, нека лица се помињу, али апсолутно ништа конкретно и ништа од онога што нас искључиво занима, а то је ко су убице и пре свега налогодавци", казала је Поповић.

Додаје да не може да тврди да ли постоји опструкција у истрази, али да је очигледно да "нешто не иде како треба".

"Просто је несхватљиво да после шест година не можемо да дођемо до имена налогодаваца. Ту највише верујем држави Србији, али они су на неки начин лимитирани, јер немају сарадњу од албанске стране. Имамо истрагу која траје шест година и која ће, бојим се, трајати ко зна колико још година, али као што сам рекла сви они треба да знају да истина не може да се сакрије и да сам ја апсолутно сигурна у то да ћемо једног дана открити ко је убио Оливера", уверена је Поповић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".