Девојка С. Ц. (20) тешко је повређена у експлозији која се данас око девет сати догодила у фабрици "Трајал" у Крушевцу. Њој је указана хитна медицинска помоћ али је, пошто се налази у критичном стању, превезена у болницу у Београд. 

Како је рекао отац девојке С. Ц. она је у фабрици радила четири до пет месеци. "Она је прошла обуку и све је урађено како треба, али несрећу није нико могао да предвиди", рекао је. Ни породица девојке и даље не зна које је повреде девојка задобила.

Четири особе повређене, младић (18) настрадао
Подсетимо, четири особе су повређене, а младић Никола Р. (18) је настрадао у експлозији у фабрици "Трајал" у Крушевцу. Директорка крушевачке болнице др Весна Стевић Гајић, рекла је да је примљено је четворо пацијената из фабрике "Трајал", од којих је једна особа је животно угрожена,  а три су тренутно у стабилном општем стању.

"Најпре је урађена иницијална дијагностика, сада се ради додатна дијагностика и заказан је конзилијарни преглед за особу која је животно угрожена ради даљег тока лечења, односно даљег упућивања у терцијалу установу", рекла је Стевић Гајић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".