Devojka S. C. (20) teško je povređena u eksploziji koja se danas oko devet sati dogodila u fabrici "Trajal" u Kruševcu. NJoj je ukazana hitna medicinska pomoć ali je, pošto se nalazi u kritičnom stanju, prevezena u bolnicu u Beograd. 

Kako je rekao otac devojke S. C. ona je u fabrici radila četiri do pet meseci. "Ona je prošla obuku i sve je urađeno kako treba, ali nesreću nije niko mogao da predvidi", rekao je. Ni porodica devojke i dalje ne zna koje je povrede devojka zadobila.

Četiri osobe povređene, mladić (18) nastradao
Podsetimo, četiri osobe su povređene, a mladić Nikola R. (18) je nastradao u eksploziji u fabrici "Trajal" u Kruševcu. Direktorka kruševačke bolnice dr Vesna Stević Gajić, rekla je da je primljeno je četvoro pacijenata iz fabrike "Trajal", od kojih je jedna osoba je životno ugrožena,  a tri su trenutno u stabilnom opštem stanju.

"Najpre je urađena inicijalna dijagnostika, sada se radi dodatna dijagnostika i zakazan je konzilijarni pregled za osobu koja je životno ugrožena radi daljeg toka lečenja, odnosno daljeg upućivanja u tercijalu ustanovu", rekla je Stević Gajić.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".