Многе од игара укључују маске, које ликови могу да носе, а Фајзер је сада одлучио да оде корак даље и покрене акцију вакцинације за аватаре играча у ГТА свету, који играју на ГТА Онлине Ролеплаy серверима у Бразилу.

GTA RP (roleplay) је сервер на којем играчи, уместо испуњавања задатака креираних од стране GTA девелопера, своје време проводе као уобичајени становници и имају одређене улоге, са различитим пословима. Након посла, друже се са другим играчима, забављају се и повремено планирају неке додатне послове који им доносе зараду.

С обзиром на то да GTA RP играју и одрасли и тинејџери, ово представља добро место за пласирање различитих порука. Фајзер је дошао на идеју да на једном од највећих "ролеплаy" сервера у Јужној Америци промовише акцију вакцинисања против корона вируса.

 

 

До 25. новембра, у свету у ком се одвија радња игре ће се налазити пунктови за вакцинисање, где играчи могу да вакцинишу своје аватаре. За оне који се одлуче на овај потез обезбеђена је и награда.

У акцију су се укључили и познати GTA стримери из Јужне Америке, који охрабрују играче да имунизују своје аватаре у GTA Оnline на бројним пунктовима у игри и ћаскају с њима током овог процеса.

(RPP.pe)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".