Овога пута, операција је била уклањање липома, последица ранијих операција, а извршена је на Државној клиници. Јовановска истиче да је ово већ пета операција којој је њен син био подвргнут, наглашавајући да свака операција носи своју опасност, посебно имајући у виду да је Бојан већ пет пута био на операционом столу.

- Да, примљен је на клинику и очекује се почетак операције. Операција је уклањања липома, последица ранијих операција, а ради се на Државној клиници - каже Јовановска за Скопје 1 и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/1tv.mk

 

 

- Свака операција носи своју опасност, с обзиром да је Бојан до сада пет пута оперисан. Нажалост, нема побољшања здравственог стања, после ове операције морац́е да се лечи на одговарајуц́и начин. Опоравак ц́е се наставити, с обзиром на то да препоруке лекара то налажу -додаје Јовановска.

Овај низ операција није донео значајно побољшање у Бојановом здравственом стању, што је изузетно тежак период како за њега, тако и за његову породицу. Јовановска истиче да, нажалост, нема видљивог побољшања након ових операција те да ће Бојан након ове операције морати да се посвети одговарајућем начину лечења. Опоравак ће захтевати време и пажљиво праћење, у складу са препорукама лекара.

Фото: АТА имагес

 

 

Јовановска истиче да је сада најважније пружити подршку Бојану и бити стрпљив током процеса опоравка. Са толико операција иза себе, неопходно је да се посвети потпуном оздрављењу уз подршку своје породице, пријатеља и медицинског особља. С обзиром на изазовну ситуацију, свако охрабрење и подршка ће бити од великог значаја за Бојана Јовановског у наредном периоду.

Овај низ операција представља изузетно тежак период за Бокија 13 и његову породицу, али уз стрпљење, љубав и подршку, надају се да ће Бојан успети да се опорави и врати нормалном животу.

БОНУС ВИДЕО: