Ovoga puta, operacija je bila uklanjanje lipoma, posledica ranijih operacija, a izvršena je na Državnoj klinici. Jovanovska ističe da je ovo već peta operacija kojoj je njen sin bio podvrgnut, naglašavajući da svaka operacija nosi svoju opasnost, posebno imajući u vidu da je Bojan već pet puta bio na operacionom stolu.

- Da, primljen je na kliniku i očekuje se početak operacije. Operacija je uklanjanja lipoma, posledica ranijih operacija, a radi se na Državnoj klinici - kaže Jovanovska za Skopje 1 i dodaje:

Foto: Jutjub printskrin/1tv.mk

 

 

- Svaka operacija nosi svoju opasnost, s obzirom da je Bojan do sada pet puta operisan. Nažalost, nema poboljšanja zdravstvenog stanja, posle ove operacije moraće da se leči na odgovarajući način. Oporavak će se nastaviti, s obzirom na to da preporuke lekara to nalažu -dodaje Jovanovska.

Ovaj niz operacija nije doneo značajno poboljšanje u Bojanovom zdravstvenom stanju, što je izuzetno težak period kako za njega, tako i za njegovu porodicu. Jovanovska ističe da, nažalost, nema vidljivog poboljšanja nakon ovih operacija te da će Bojan nakon ove operacije morati da se posveti odgovarajućem načinu lečenja. Oporavak će zahtevati vreme i pažljivo praćenje, u skladu sa preporukama lekara.

Foto: ATA images

 

 

Jovanovska ističe da je sada najvažnije pružiti podršku Bojanu i biti strpljiv tokom procesa oporavka. Sa toliko operacija iza sebe, neophodno je da se posveti potpunom ozdravljenju uz podršku svoje porodice, prijatelja i medicinskog osoblja. S obzirom na izazovnu situaciju, svako ohrabrenje i podrška će biti od velikog značaja za Bojana Jovanovskog u narednom periodu.

Ovaj niz operacija predstavlja izuzetno težak period za Bokija 13 i njegovu porodicu, ali uz strpljenje, ljubav i podršku, nadaju se da će Bojan uspeti da se oporavi i vrati normalnom životu.

BONUS VIDEO: