- Кажњена си 50 одсто од децембарске плате, морао сам да те казним - рекао је Жељко.

- Што? - питала је Јована.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Имали смо два микроинцидента, а за један си крива само ти. Урадила си то без моје сагласности, без сагласности уредника информативе. Знаш шта си урадила. Мораш да знаш, приватни филмови или видео-записи из било чијег живота се не пуштају. Јеси блуровала и урадила на исправан начин, али ја желим породици тог човека да се извиним. То није мој стил, са разлогом си кажњена. Драго ми је да си разумела - рекао је Митровић.

Гледаоци су били шокирани овим потезом, а мало косе сећа да ово није први пут да нека водитељка буде овако кажњена. Наиме, Леа Киш је исто прошла као Јована.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Наиме, она је своју телевизијску каријеру започела 1983. године на ТВ Београд, а убрзо је прешла на ТВ Политика, где је са само 24 године постала уредник информативне емисије „Дан“.

Леа је једном приликом испричала да је суспендована због интервјуа који је урадила са партијархом Павлом.

- Никада се нисам плашила, увек сам рекла шта мислим, па сам била и померана и суспендована због многих ствари. Тако да, толико сам казни добијала да је било бесмислено да радим гратис. Не можете да се бавите тим послом ако желите да се супротставите уреднику, сада разумем да ни уредник не може да одлучи о многим стварима. Било је и суспензија и казни и смањивање плата - причала је она за медије и додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- У то време је било сензацијално и страшно, а сада то делује бенигно и смешно то што ми се десило када сам успела да преко Богословског факултета добијем ексклузивни интервју Патријарха Павла за РТС, али то није ишло путем наше редакције, није одобрио уредник, па није одобрио овај па онај, па није послао свог новинара него сам ја све то урадила и донела пред Божић један божанствен интервју који није био емитован, то је био један велики скандал, и ја сам била кажњена месец дана.

БОНУС ВИДЕО: