- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim - rekao je Željko.

- Što? - pitala je Jovana.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

- Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - rekao je Mitrović.

Gledaoci su bili šokirani ovim potezom, a malo kose seća da ovo nije prvi put da neka voditeljka bude ovako kažnjena. Naime, Lea Kiš je isto prošla kao Jovana.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

Naime, ona je svoju televizijsku karijeru započela 1983. godine na TV Beograd, a ubrzo je prešla na TV Politika, gde je sa samo 24 godine postala urednik informativne emisije „Dan“.

Lea je jednom prilikom ispričala da je suspendovana zbog intervjua koji je uradila sa partijarhom Pavlom.

- Nikada se nisam plašila, uvek sam rekla šta mislim, pa sam bila i pomerana i suspendovana zbog mnogih stvari. Tako da, toliko sam kazni dobijala da je bilo besmisleno da radim gratis. Ne možete da se bavite tim poslom ako želite da se suprotstavite uredniku, sada razumem da ni urednik ne može da odluči o mnogim stvarima. Bilo je i suspenzija i kazni i smanjivanje plata - pričala je ona za medije i dodala:

Foto: ATA images

 

 

- U to vreme je bilo senzacijalno i strašno, a sada to deluje benigno i smešno to što mi se desilo kada sam uspela da preko Bogoslovskog fakulteta dobijem ekskluzivni intervju Patrijarha Pavla za RTS, ali to nije išlo putem naše redakcije, nije odobrio urednik, pa nije odobrio ovaj pa onaj, pa nije poslao svog novinara nego sam ja sve to uradila i donela pred Božić jedan božanstven intervju koji nije bio emitovan, to je bio jedan veliki skandal, i ja sam bila kažnjena mesec dana.

BONUS VIDEO: