И његов приватни живот одувек је интересовао људе, будући да је љубио најлепше жене света. Караклајић је био у браку са глумицом Недом Арнерић, а био је емотивни партнер и Тањи Бошковић, са којом има двоје деце.

Тања и Дејан имају сина Ђорђа и ћерку Лану Караклајић. Иако је у животу имала бројне несрећне љубави, Тања је и даље ведрог духа, а о Дејану има само речи хвале.

Фото: Предраг Митић

 

- Био је духовит један човек којег сам обожавала, а који ме је оставио и који је рекао: "Не вреди, ти си удата за позориште" - рекла је Тања једном приликом у емисији "Ексклузив".

Лана Караклајић је наставила стопама мајке и оца и успешна је млада глумица, док је Ђорђе завршио Факултет политичких наука, ожењен је и живи у Америци.

Фото: Предраг Митић

 

Иначе, Караклајић се својевремено забављао и са некадашњом мис света, Норвежанком Ингеборг Соренсен. Након што су раскинули, родила се љубав између Дејана и њене рођаке.

- Годину дана били смо у вези, а онда смо остали пријатељи, па нешто касније и пословни партнери. Двадесет година радили смо заједно. Док смо реализовали заједничке пројекте, упознао сам њену рођаку Хајди, с којом сам се касније оженио. Она је била разлог моје селидбе из Америке у Норвешку. Теоретски сам и даље с њом у браку - рекао је Дејан у једном интервјуу.

Фото: Предраг Митић

 

Сада је ожењен водитељком Жаном Каракљајић.

Редитељ је својевремено објаснио да се никада није плашио да покаже своју наклоност лепим женама.

- А жене? Њима се никад нисам плашио да приђем. Данашњи мушкарци имају страх да приђу женама. Баш кад сам имао у џепу само 75 центи, упознао сам се са женом која је било пребогата. Били смо годину дана у вези, а она је знала какво је моје стање. Нисам ништа крио. У љубави је све ствар душе и енергије - објаснио је Караклајић.

БОНУС ВИДЕО: