Познато је да је Саша Жика Јакшић био у браку са Снежаном 10 година, да му је родила сина Андрију, с којим је живела у Немачкој те да се посветила његовом васпитању.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, домаћој јавности донедавно је било непознато како изгледа прва жена Жике Јакшића. Реч је о црнокосој, симпатичној дами, која води живот далеко од очију јавности, али је свом сину Андрији веома посвећена, због чега јој је Жика одувек био захвалан.

У интервјуу за „Блиц” Жика је открио да са обе бивше супруге има одличан однос, пре свега како би сарађивали на свом заједничком циљу – синовима Душану и Андрији.

- А зашто не бих имао добар однос са бившим женама? Оне су биле мој избор у одређеном периоду живота, а успели смо да задржимо добар однос јер смо рационалне и зреле особе. Нико никог није толико повредио да то не може да се превазиђе због заједничког циља, да због нашег пораза не трпе наша деца. Вечно смо повезани кроз наше наследнике и ја ћу им увек бити захвалан на томе што су ми подариле моје највеће богатство - рекао је па додао:

Фото: Фејсбук принтскрин/AndrijaJaksic

 

 

- Сматрам да супружници после развода треба да остану у контакту и међусобном уважавању зарад деце и зарад њих самих. Носити горчину у себи може да буде пут у опаку болест. И са првом и са другом супругом сам остао пријатељ. Ту смо да помогнемо једно другом, не само деци. Ја сам увек ту за помоћ и савет, а сигуран сам да би и оне мени помогле.

БОНУС ВИДЕО: