Poznato je da je Saša Žika Jakšić bio u braku sa Snežanom 10 godina, da mu je rodila sina Andriju, s kojim je živela u Nemačkoj te da se posvetila njegovom vaspitanju.

Foto: ATA images

 

 

Ipak, domaćoj javnosti donedavno je bilo nepoznato kako izgleda prva žena Žike Jakšića. Reč je o crnokosoj, simpatičnoj dami, koja vodi život daleko od očiju javnosti, ali je svom sinu Andriji veoma posvećena, zbog čega joj je Žika oduvek bio zahvalan.

U intervjuu za „Blic” Žika je otkrio da sa obe bivše supruge ima odličan odnos, pre svega kako bi sarađivali na svom zajedničkom cilju – sinovima Dušanu i Andriji.

- A zašto ne bih imao dobar odnos sa bivšim ženama? One su bile moj izbor u određenom periodu života, a uspeli smo da zadržimo dobar odnos jer smo racionalne i zrele osobe. Niko nikog nije toliko povredio da to ne može da se prevaziđe zbog zajedničkog cilja, da zbog našeg poraza ne trpe naša deca. Večno smo povezani kroz naše naslednike i ja ću im uvek biti zahvalan na tome što su mi podarile moje najveće bogatstvo - rekao je pa dodao:

Foto: Fejsbuk printskrin/AndrijaJaksic

 

 

- Smatram da supružnici posle razvoda treba da ostanu u kontaktu i međusobnom uvažavanju zarad dece i zarad njih samih. Nositi gorčinu u sebi može da bude put u opaku bolest. I sa prvom i sa drugom suprugom sam ostao prijatelj. Tu smo da pomognemo jedno drugom, ne samo deci. Ja sam uvek tu za pomoć i savet, a siguran sam da bi i one meni pomogle.

BONUS VIDEO: