Верица Ракочевић, креаторка, жестоко је осудила данашњи тренд који је масовно присутан међу женском популацијом, а реч је о естетским захватима.

Верица је без длаке на језику на друштвеним мрежама осудила све младе девојке које прибегавају естетским захватима како би уклониле све несавршености на свом лицу и телу.

У жељи да коригују све оно чиме су незадовољне, девојке често претерају са корекцијама, што креаторка никако не подржава.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нигде нисам видела ту количину простаклука код младих девојака колико сам видела код нас. Видела сам можда у неким деловима, земљама, тај неки примитиван, полуобразован свет који нај тај начин опстаје и живи - рекла је она и наставила:

- Просто, ја то сматрам болешћу. Болешћу родитеља који својој деци то дозвољавају. Можете ви на време да научите дете да му је много битније да прочита добре књиге, да види добру представу, да се бави неким послом који ће га испунити и оплеменити него да напумпа задњицу, уста, надогради косу и нокте и да оде на сплав.

- Та манија, мислим да је присутна - говорим сад за Београд и мислим да је овде застрашујуће у којој количини је то узело маха.

Ракочевићева је на друштвеној мрежи Инстаграм због ове објаве изазвала лавину коментара. Док се већина слаже са креаторкиним речима, постоје и они који је сматрају незадовољном.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: