Водитељка Сања Маринковић је до пре неколико година била у браку са монтажером Александром Ухрином са којим има сина Страхињу, али је упрскос покушајима да спасе заједницу, свако кренуо својим путем.

- Могуће је да један од разлога што сам се растала био тренутак кад сам схватила да ја нисам ја. Покушавала сам да угодим свима осим себи, већина жена се због тога у једном тренутку растане. Када је реч о љубави, наравно ја сам увек за то да се растанемо пре него што почнемо да се мрзимо, не да се не волимо. Док смо још у пријатељским односима, то је прави тренутак да схватимо да можемо једно без другог као пријатељи и родитељи одлично да функционишемо, рекла је Сања и додала да се након развода ослободила по питању објава на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

 

- Било је тренутака који се тада мом супругу не да му нису допадали, али могуће да му није пријало. Онда да бих угодила свима, нисам угађала себи. Растала сам се емотивно пре него што је то јавност сазнала. Тек кад сам све намирила, да су сви са тим осећајем задовољни у породици и фамилији, онда сам одлучила да јавно проговорим. Имала сам период од пар година где сам морала са свима да попричам, истакла је водитељка у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

На питање да ли је данас свесна шта хоће, а шта неће и да ли пристаје на калкулације, Сања је била одсечна.

- Не, ја још учим, одговорила је Сања, а Гоца Тржан се надовезала:

- Свака паметна жена учи до краја живота.

БОНУС ВИДЕО: