Певачица Сека Алексић изазвала је праву лавину на "Икс" објавом на Божић, а сада се обратила и хејтерима који су је испрозивали због поруке коју је послала на најрадоснији хришћански празник.

 

 

Наиме, Сека Алексић, која је иначе позната по томе што своје ставове и дели на друштвеној мрежи "Икс", а тако је урадила и на Божић.

- Јесте спалили ломаче, гуме од аутомобила, возили камионе и држали сирене на макс, возили се на крову аутомобила, скидали голи до појаса и ударали у прса, пекли вола у црквеном дворишту, пуцали из ватреног оружја, бацали петарде! Традиционално?! - написала је Сека.

Једна корисница ове друштвене мреже оставила је коментар испод Секине објаве: "Лицемерје је једна од најодвратнијих карактерних особина"

Сека је поделила овај коментар и обратила се корисници.

- Жељана, жао ми је што ниси довољно интелигентна да схватиш оно што је схватила већина људи. Ако ти је лакше, слободно на овако велике и битне празнике где се показује љубав, молитва итд ти пали гуме, труби и пуцај. Ако мислиш да је то пред Богом важно, победница си! - одговорила јој је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".