Ова година ће сигурно бити Јеленина, јер је добила шансу да свој таленат покаже и у једној познатој серији која ће се приказати ове 

Све је договорено унапред и у тајности, а снимање ће почети вероватно у пролеће. Реч је озбиљној продукцији, која ће парирати оним светским, а емитовање се очекује крајем ове или почетком следеће године. Иначе, на друштвеним мрежама се у последњих неколико дана појавила информација да је у питању серија Лазара Ристовског. Велике су шансе да је ово све тачно пошто је певачица у врло добрим односима са глумцем. Пре неколико дана је таговала глумца испод једног снимка: 

- Новогодишње поруке више нису оно што су биле! П.С.: Драги Лазаре, ти имаш овакву карактерну другарицу и још нисмо потписали уговор за најгледанији филм свих времена - написала је певачица.

 

 

Редакција Курира је контактирала Ристовског, који није ни потврдио ни демантовао ову информацију, већ је кратко поручио:

- Но цоммент - написао нам је глумац у поруци, док се Карлеушини сарадници нису јављали на наше позиве.

Подсетимо, приче о Јелениној и Лазаревој сарадњи датирају још из 2022. године, када их је наш папарацо усликао током разговора у ресторану једног елитног новобеоградског хотела. Они су тада били веома расположени, а с њима је била и певачицина најбоља другарица Јована.

Лазар је тада пренео своје утиске о Јелени:

- Случајни сусрет и пријатан разговор са женом, истинским суперстаром. С дамом која има отворен ум и оштар језик. Она и Басара су потребни сваком друштву јер су огледало које не лаже и не улепшава. И притом су врло духовити - поручио нам је тад чувени глумац.

 

 

Тада су упућени у естрадна дешавања рекли да ће њих двоје остварити сарадњу, али се није знало тачно о чему се ради. Неки су говорили да је у питању документарни филм који Карлеуша већ дуго жели да сними, а да ће Ристовски бити редитељ тог пројекта. 

БОНУС ВИДЕО: