Ova godina će sigurno biti Jelenina, jer je dobila šansu da svoj talenat pokaže i u jednoj poznatoj seriji koja će se prikazati ove 

Sve je dogovoreno unapred i u tajnosti, a snimanje će početi verovatno u proleće. Reč je ozbiljnoj produkciji, koja će parirati onim svetskim, a emitovanje se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine. Inače, na društvenim mrežama se u poslednjih nekoliko dana pojavila informacija da je u pitanju serija Lazara Ristovskog. Velike su šanse da je ovo sve tačno pošto je pevačica u vrlo dobrim odnosima sa glumcem. Pre nekoliko dana je tagovala glumca ispod jednog snimka: 

- Novogodišnje poruke više nisu ono što su bile! P.S.: Dragi Lazare, ti imaš ovakvu karakternu drugaricu i još nismo potpisali ugovor za najgledaniji film svih vremena - napisala je pevačica.

 

 

Redakcija Kurira je kontaktirala Ristovskog, koji nije ni potvrdio ni demantovao ovu informaciju, već je kratko poručio:

- No comment - napisao nam je glumac u poruci, dok se Karleušini saradnici nisu javljali na naše pozive.

Podsetimo, priče o Jeleninoj i Lazarevoj saradnji datiraju još iz 2022. godine, kada ih je naš paparaco uslikao tokom razgovora u restoranu jednog elitnog novobeogradskog hotela. Oni su tada bili veoma raspoloženi, a s njima je bila i pevačicina najbolja drugarica Jovana.

Lazar je tada preneo svoje utiske o Jeleni:

- Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne ulepšava. I pritom su vrlo duhoviti - poručio nam je tad čuveni glumac.

 

 

Tada su upućeni u estradna dešavanja rekli da će njih dvoje ostvariti saradnju, ali se nije znalo tačno o čemu se radi. Neki su govorili da je u pitanju dokumentarni film koji Karleuša već dugo želi da snimi, a da će Ristovski biti reditelj tog projekta. 

BONUS VIDEO: