Мујићка је изашла из Беле куће и почела да прича са Марком Ђедовићем о целокупном односу са Филипом Царем.

-Типа да ти не замериш Чаприћку, па да се то преко ноћи деси, ту нешто онда није у реду...Или она тера инат Јањушу, па ће да сес сутра мири са тобом... - рекао је Ђедовић, па је том приликом Далила почела да плаче.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Не може он да се помири са мном, али ја не могу да верујем да се то десило у тако кратком периоду. Ја сам рекла да ми није логично да се овде замераш за глупост, а овде ти се зове бивша љубав. Он мени синоћ каже, не 5 пута смо имали се*с, не знам шта хоћеш ти...Опет ја болесна, јутрос до девет ујутру се присећам наших пољубаца - рекла је Далила.

-Рекао сам и Дејану исто, ненормалне су ми твоје реакције за столом, не кажеш своје мишљење - наставио је Ђедовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Рекла сам да ми се згадио и да не могу да верујем да се ово десило. Он је притом мени пребацивао зашто ја не желим да имам интиман однос са њим, као због Дејана и осећаја према Дејану...Као да је све време тражио неки разлог који је био чврст, да би ме оставио, сад прича да смо били несрећни. Немој да прича у моје име, нек прича у своје. Нема разлога, ја више не могу, јутрос сам се исплакала, нисам ока склопила. Час се смејем, час плачем - рекла је Далила.

-То ми ништа није јасно, а опет види другу страну...Она је њему без речи прешла преко Чаприћке и на крају тебе. Па није он направио са Чаприћком, па је рекао извини Макице, па ја бих ти флашу о главу разбио, а не ово. Нешто ми ту, ма ништа ми није јасно. Рекао ми је да ће на твоје очи да из**бе нешто, па да видиш као са киме се ти тераш. Ти си у овој ситуацији тотално исправна, али ако ти враћаш, није ми јасан ни он ни она - рекао је Марко.

-Његово прање ће да буде инат и освета мени, када буде видео да од тог односа нема ништа - наставила је Далила.

-Једино кога је вређао онако као тебе је Мина Врбашки, а плакао је на крају за њом. Веруј ми све је нелогично, па и твоје реакције - рекао је Ђедовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".