Сека Алексић већ дуги низ година живи своју љубавну бајку са својим партнером Вељко Пиљикићем.

Као круна њихове љубави на свет су дошли и синови Јаков и Јован., који ових дана пишу писма Деда Мразу. Сека и Вељко су толико дуго заједно и тако лепо се слажу да неки једноставно помисле како су њих двоје одувек били пар.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, није тако. Лепа певачица је пре неких 15-ак година била у вези са једним, тада веома популарним Србином. У питању је манекен Младен Радуловић. Он у почетку у јавности постао познат баш као дечко Секе Алексић.

Сека и Младен су били заједно око две године и може се рећи да је су у том периоду имали успона и падова.

У једном тренутку су били и верени, те се очекивало и да стану на луди камен. Међутим, дошло је до међусобних несугласица, те су раскинули веридбу.

Но, после су се опет помирили и одлучили да дају својој љубави још једну шансу.  Ипак, то није било дугох маха, пошто је након тога уследио и дефинитав разлаз овог пара.

- Истина је да смо раскинули. Ставила сам тачку на везу са Младеном, овог пута дефинитивно. Никада се не кајем због својих поступака, тако да не мислим ни да је помирење било погрешан потез. Младен и ја смо протекла два месеца покушавали да подгрејемо стари пламен, али није нам успело - рекла је Сека својевремено за Прес

А добро обавештени извори овог листа тада су и мало прецизније објаснили разлоге за раскид.

- После неколико разговора, Сека и Младен дали су још једну шансу својој вези, међутим, то очигледно није успело. Једноставно је дошло до захлађења односа, а томе је и допринело њено дуго одсуствовање из земље. Сека је месец дана радно провела у Аустралији без Младена, а потом и десетак дана у Барселони. Кад се вратила у Србију, села је са Младеном и отворено разговарала о њиховом односу. Било је јасно да су се емоције угасиле и да је најбоље да се разиђу. Младен је одмах спаковао своје кофере и отпутовао на Тајланд, а упркос свему, њих двоје су остали добри пријатељи - рекао је извор Преса тада. 

Након раскида са Секом, Младен је одлучио да учествује у тада акутелном ријалитију који се звао Велики брат.

Тамо је упловио у романсу са Секином колегиницом - Анабелом Атијас. Та веза је трајала свега неколико месеци, а Младен већ неко време живи и ради у САД.

По ономе што пише на његовом Инстаграм налогу може се закључити да сада ради као лајф коуч.

БОНУС ВИДЕО: