Јањуш је тешко поднео губитак брата, па је сада у знак сећања на Михајла објавио фотографију на друштвеној мрежи Инстаграм.

На фотографији се виде три загрљена мала дечака, што симболизује Јањуша, Бориса и Михаила. 

Изнад фотографије дечака, налази се Михаило са коферима, а Јањуш је тиме хтео да прикаже како он путује и заувек их напушта.

Фото: Инстаграм принтскрин/mali_janjus

 

Он је на вечни починак испраћен у среду, 27. децембра у родном Пријепољу на Коловрату, недалеко од породичне куће, а мало је рећи да је призор на сахрани сломио многа срца. Да туга и бол не јењавају говори и Јањушева последња објава на друштвеној мрежи Инстаграм, где је путем сторија објавио речи које кидају душу.

- Много сам пута у животу губио, а сада сам стварно изгубио. Много сам пута и победио, ал' овог пута не знам да ли ћу моћи... Не знам брате како ћу... - написао је Марко.  

Подсетимо, Михајло Јањушевић, млађи брат кошаркаша и задругара Марка Јањушевића Јањуша преминуо је пре два дана, а сумња се да је извршио самоубиство у 27. години. Његово беживотно тело пронађено је у изнајмљеном стану у центру Београда где је живео, а након обдукције, тело је преузео Јањуш, те се запутио у Пријепоље где је Михајло испраћен на вечни починак.

БОНУС ВИДЕО: