Janjuš je teško podneo gubitak brata, pa je sada u znak sećanja na Mihajla objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Na fotografiji se vide tri zagrljena mala dečaka, što simbolizuje Janjuša, Borisa i Mihaila. 

Iznad fotografije dečaka, nalazi se Mihailo sa koferima, a Janjuš je time hteo da prikaže kako on putuje i zauvek ih napušta.

Foto: Instagram printskrin/mali_janjus

 

On je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a malo je reći da je prizor na sahrani slomio mnoga srca. Da tuga i bol ne jenjavaju govori i Janjuševa poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, gde je putem storija objavio reči koje kidaju dušu.

- Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio. Mnogo sam puta i pobedio, al' ovog puta ne znam da li ću moći... Ne znam brate kako ću... - napisao je Marko.  

Podsetimo, Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. NJegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo ispraćen na večni počinak.

BONUS VIDEO: