Млада певачица Милица Павловић приредила је својим фановима концерт у београдској Арени, међутим, након што је доживела дебакл на бини због којег је хитно морала да реагује продукција, некадашњу учесницу музичког такмичења "Звезде Гранда" је неко из публике гађао док је певала на великој сцени.

 

Наиме, како се може видети на снимку који већ увелико кружи на друштвеним мрежама, Павловићева је изводила своју песму "Кучкетина" са новог албума, међутим, у једном тренутку је непознат предмет полетео ка њој, због чега је она рефлексно одреаговала, а затим и наставила да пева као да се ништа није десило. Певачица се брзо измакла, а секунд касније и насмејала када је видела о чему је реч.

Фото: АТА имагес

 

 

У питању су биле наочаре на које су девојке из публике написале "ку*кетина", а Милица је сишла у публику како би се изљубила са њима:

- Бациле смо ти наочаре - рекле су оне.

- Ено их горе - одговорила им је певачица.

- Извини - рекле су јој, а она се попела на бину.

Фото: Х Принтскрин/@preputiumpenis

 

Иначе, публика на концерту Милице Павловић је пала у транс тек када се на бини појавила музичка звезда Јелена Карлеуша, која је у изазовном костиму изазвала овације већ првим корацима у престоничкој Арени. Наиме, Карлеуша је на себи имала специфичну јакну у розе боје, специјално дизајнирану за ову прилику, док је испод ње била у црном костиму у облику револвера на грудима и на куковима, док је на извајаној позадини накачила - метке!

Фото: АТА имагес

 

Подсећања ради, Милица Павловић је свој солистички концерт у Београду дуго најављивала, као спектакл о ком ће се дуго причати. Међутим, очигледно да није све онако како је она испланирала, па је то покушала то да сакрије на бини када је морао да реагује и члан продукције.

БОНУС ВИДЕО: