Mlada pevačica Milica Pavlović priredila je svojim fanovima koncert u beogradskoj Areni, međutim, nakon što je doživela debakl na bini zbog kojeg je hitno morala da reaguje produkcija, nekadašnju učesnicu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je neko iz publike gađao dok je pevala na velikoj sceni.

 

Naime, kako se može videti na snimku koji već uveliko kruži na društvenim mrežama, Pavlovićeva je izvodila svoju pesmu "Kučketina" sa novog albuma, međutim, u jednom trenutku je nepoznat predmet poleteo ka njoj, zbog čega je ona refleksno odreagovala, a zatim i nastavila da peva kao da se ništa nije desilo. Pevačica se brzo izmakla, a sekund kasnije i nasmejala kada je videla o čemu je reč.

Foto: ATA images

 

 

U pitanju su bile naočare na koje su devojke iz publike napisale "ku*ketina", a Milica je sišla u publiku kako bi se izljubila sa njima:

- Bacile smo ti naočare - rekle su one.

- Eno ih gore - odgovorila im je pevačica.

- Izvini - rekle su joj, a ona se popela na binu.

Foto: H Printskrin/@preputiumpenis

 

Inače, publika na koncertu Milice Pavlović je pala u trans tek kada se na bini pojavila muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je u izazovnom kostimu izazvala ovacije već prvim koracima u prestoničkoj Areni. Naime, Karleuša je na sebi imala specifičnu jaknu u roze boje, specijalno dizajniranu za ovu priliku, dok je ispod nje bila u crnom kostimu u obliku revolvera na grudima i na kukovima, dok je na izvajanoj pozadini nakačila - metke!

Foto: ATA images

 

Podsećanja radi, Milica Pavlović je svoj solistički koncert u Beogradu dugo najavljivala, kao spektakl o kom će se dugo pričati. Međutim, očigledno da nije sve onako kako je ona isplanirala, pa je to pokušala to da sakrije na bini kada je morao da reaguje i član produkcije.

BONUS VIDEO: