Жарко је на прослави последње клапе серије "Закопане тајне" говорио је о пословним пројектима, али и о браку, и ко је коме највећа подршка.

- Врло смо задовољни, публика обожава серију. Затрпани смо питањима када ће трећа сезона, ми смо је снимили, снимили смо крај серије, 202 епизоде - одговорила је Милица.

- Лакше је зато што је Милица објективна, зато што је сјајан професионалац, зато што је искусна. Јако волим да, када завршим епизоду, дам Милици да је прочита, да чујем њене реакције, и то вам негде буде репер како то заправо изгледа.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

На питање да ли је некада дошло до сукоба на сету Милша је одговорила.

- Не, не. Кад је серија у питању заиста је непревазиђен, мислим да је цела екипа, глумци, редитељи и сви који раде, да су јако задовољни.

- Ми смо тандем, пун љубави и поштовања. Ми подржавамо једно другог у свему што ради. Морате имати особу која вам је подршка у животу.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Она јесте моја највећа подршка, ја се трудим да будем њена, нашем детету смо подршка. За породицу је битно да будемо ту једни за друге - истакао је Јокановић.

- Ја толико радим да то не примећујем. То може да буде на почетку везе, када сте млађи. Ми већ дуго пловимо на великом крузеру који се зове брак и живот, да би приметили те мале турбуленције. Мени јако годи што је моја жена, не само овако лепа. Она је пре свега добар човек, бескрајно племенита и добра. Пуна нежности и бриге за све - рекао је Жарко за Информер.

Управо ове речи разнежиле су Милицу Милшу, због чега се расплакала пред камерама.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: