Реља је на свом Инстаграм профилу објавио трејлер у којем се приказује његова сцена, а у новој сезони серије појавиће се у улози момка са београдског асфалта.

Фото: АТА имагес

 

 

- За крај године најбоља серија ове године! Да ли сте спремни за нову сезону серије "Беса"? Да ли на основу трејлера мислите да глумим негативца или не? - навео је он у опису видеа којим је одушевио своје пратиоце.

Реља је недавно проговорио о својој роли у истоименој серији.

- Он помало наивно упада у један низ проблема из којих мисли да ће се много лакше извући него што је заправо могуће - објаснио је он за једну нашу познату емисију.

Репер није глуму у свој живот увео само као хоби, већ је планирао и дубље да јој се посвети, па је, након што је завршио Факултет за медије и комуникацију, уписао глуму на Факултету драмских уметности.

- Моја мајка каже да сам показивао интересовање и када сам био мали, али први контакт са глумом сам имао у шестом разреду основне школе када сам почео да похађам часове код глумца Андреја Шепетковског - присетио се Реља једном приликом.

Своје глумачко умеће показао је улогама у филму "Дремано око", "Обични људи", "Парада" и ТВ серији "Фолк".

Филм "Обични људи" приказан је на Канском фестивалу, а певач је за улогу у њему добио награду "Срце Сарајева" за најбољу мушку улогу, као и награду за најбољег глумца на фестивалу у Котбусу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".