Marijana je uspešna preduzetnica, poslovna žena, pisac i evropski socijalista sa sedištem u Londonu. Osnivač je i kreativni direktor kompanije koja se specijalizovala za poslovne uniforme, kao i brenda luksuzne odeće, a sve se ovo može pročitati na njenoj zvaničnoj internet stranici.

Marijana bivšem suprugu Loteru zahvaljuje na:

- Lotaru mogu da zahvalim što me je naučio šta znače red, rad i disciplina u praksi. Uvek je govorio da radom i dobrom preciznom organizacijom može sve da se postigne. Usadio mi je zapadnjački način mišljenja - istakla je Marijana svojevremeno za medije, a sa nemačkim fudbalerom Lotarom Mateusom je bila šest godina u braku.

Foto: N.Paraušić

 

Bitnu lekciju dobila je i od prvog supruga, jednog od najuspešnijih i najbogatijih Srba, Miodraga Kostića.

Foto: Tanjug/ Jugoslav Pap

 

- Zahvalna sam mu na tome što me nije učinio domaćicom. On je bio taj koji me je naučio da treba da radim i da moram da razmišljam o budućnosti. Svaka žena trebalo bi da ima svoj cilj i, naravno, zanimanje. Ona ne mora da gine na poslu deset sati, neka radi i po dva sata dnevno, ali tako će pronaći i uspostaviti mnogo bolji balans, osećaće se korisnom i važnom.

Marijani Mateus je na iznenađenje mnogih ostala  u odličnim odnosima sa bivšim muževima.

- U kakvim ćete odnosima biti zavisi od toga koliko ste spremni da se izdignete iz trenutne situacije i da posmatrate stvari sa distance. Ako niste previše maliciozni i sujetni, nećete imati problema u životu“, jasna je Marijana od koje bi se, ako ništa drugo, mogao usvojiti princip da se kroz život korača sa širokim osmehom na licu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".