Рођени брат учесника "Задруга" Марка Јањушевића Јањуша, Михаило Јањушевић, пронађен је мртав у 27. години у изнајмљеном стану у Београду.

Како наводе домаћи медији, Михаилову смрт истражује полиција и моментално је наложена обдукција са токсикологијом. 

Јањуша су моментално извели из Елите, након чега су му саопштили ове тужне вести, а домаћи медији су контактирали породицу Јањушевић, која је открила где ће Михаило бити сахрањен, али и како су сазнали за његову смрт.

Фото: ТВ Пинк принтскрин, Инстаграм принтскрин/mali_janjus

 

- Како могу да будем, не знамо шта нас је снашло и немамо појма шта се десило нашем Михаилу. Не зна се ни шта се дешавало у стану у ком је био. Ретко смо били у контакту, он је највише са мајком комуницирао. Мајка је у шоку, шта да каже жена. Михаило је требало да дође код нас у Пријепоље сад за празнике - рекла је Јањушева бака, да би се потом на телефон јавила тетка, која је објаснила да мајка од боли није могла да се јави на телефон.

- Ништа нам нису рекли. Ми нећемо да идемо у Београд, Михаила треба да довезу у Пријепоље. Овде ће бити сахрана. Држимо се како можемо, тешко нам је и хвала свима који су звали. Ми смо из медија сазнали да је Михаило пронађен мртав. Нисмо ништа у почетку знали. Остали смо у шоку - открила је тетка покојног Михаила.

Телефони за помоћ

СОС телефон за помоћ СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг. Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: