Rođeni brat učesnika "Zadruga" Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Kako navode domaći mediji, Mihailovu smrt istražuje policija i momentalno je naložena obdukcija sa toksikologijom. 

Janjuša su momentalno izveli iz Elite, nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a domaći mediji su kontaktirali porodicu Janjušević, koja je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen, ali i kako su saznali za njegovu smrt.

Foto: TV Pink printskrin, Instagram printskrin/mali_janjus

 

- Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da dođe kod nas u Prijepolje sad za praznike - rekla je Janjuševa baka, da bi se potom na telefon javila tetka, koja je objasnila da majka od boli nije mogla da se javi na telefon.

- Ništa nam nisu rekli. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je Mihailo pronađen mrtav. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku - otkrila je tetka pokojnog Mihaila.

Telefoni za pomoć

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Republika)

BONUS VIDEO: