Јањуш је синоћ изведен из "Елите", када му је саопштена трагична вест.

Како је Пинк саопштио, по њега је дошла супруга Ена, која му је и пренела ову информацију, која га је много потресла.

Јањуш се прво огласио путем сторија на Инстаграму, а затим је објавио њихову заједничку фотографију уз потресну поруку, где је описао њихово детињство и најлепше заједничке тренутке.

- Да смо се барем загрлили као некада када када сам те жељно чекао видети док сам играо у другој земљи, кад сам ти донео пуну торбу слаткиша кад си ме највише волео од свих, кад си у дубку први пут рекао мама, тад си јео смоки и имао 10 месеци, а ја и Борис се смејали, а сад плачемо, мили мој... Како си само био немиран сви те грдили а ја се радовао... Сећам се кад си кренуо у први разред само си се ти сликао са шеширом и ако је било забрањено и тада си био најлепши. Како ја то сада некоме да кажем, како ја да испричам твој први контролни када ниси имао ни један тачан одговор, а сваки је био тачан... Како да кажем некоме да сам те највише волео. Како да кажем да кад сам те водио у Зоолошки врт имао си 6 година, а ја 16... Како, мили мој, да ово преживимо... Како да ти кажем да ме душа боли, како да кажем колико сам мислио на тебе, а у души то чувао... Како да загрлим брата и да знамо да тебе нема... Како, мили мој, кад год пошаљем мајци неки динар кажем теби део да пошаље да имаш... Како, мили... Како, мили, те нисам загрлио макар последњи пут... Волим те брате драги - написао је у дирљивој објави на Инстаграму Марко Јањушевић Јањуш.

Помоћ

СОС телефон особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

БОНУС ВИДЕО: